Политика на поверителност

Уважаеми посетители,

Нашият електронен магазин с домейн адрес: http://www.kikikraft.eu , собственост на "РИСТЕЛ-16" ЕООД и е организиран така, че можете да ни посещавате и разглеждате стоки, без да се легитимирате и давате лична информация.

В случаите, когато заявите желание да Ви предоставим продуктите, които искате да закупите, ние ще имаме нужда от информацията за Вас. Настоящата декларация за поверителност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи, като се отнася за използване услугите на електронния магазин с домейн адрес: http://www.kikikraft.eu.

С предоставянето на данните си и/или използване на нашите услуги, Вие приемате тази политика за поверителност и давате изрично съгласие за използване и разкриване на лична информация по начина, описан по-долу. Ако отхвърляте някой от възможните начини за използване, описани по-долу, моля не се регистрирайте.

"РИСТЕЛ-16" ЕООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация или подадени електронни съобщения с Вашите данни на сайта ни.

"РИСТЕЛ-16" ЕООД не носи отговорност за поверителността на информацията или друго съдържание в страници извън този уебсайт.

Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.

Освен това съществува информация за програмните средства на Вашия компютър, която би могла да се събира автоматично. Тази информация може да включва: вашия IP адрес, вид браузър, имена на домейни, часове за достъп и съответните уебсайт адреси. Тази информация може да се използва от "РИСТЕЛ-16" ЕООД за осигуряване на функционирането на предлаганите услуги, за да се поддържа качеството им, както и да се осигури обща статистика по отношение на използването на този уебсайт.

"РИСТЕЛ-16" ЕООД ще използва Вашите лични данни единствено за целите на техническото администриране на интернет страниците само до необходимата степен за всеки конкретен случай. Събраната информация може да бъде използвана от "РИСТЕЛ-16" ЕООД, за да подобрява предлаганите услуги. При нужда Вашите данни ще бъдат предоставяни единствено на държавните органи и само в случаите, когато законите ни задължават да направим това. Всички цели, за които "РИСТЕЛ-16" ЕООД ще събира информация, ще бъдат съобразени с българското и европейското законодателство, приложимите международни актове, добрите нрави и интернет етиката.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на http://www.kikikraft.eu, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Настоящата политика за поверителност е част от общите правила и условия за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България. РИСТЕЛ-16 ЕООД запазва правото си по всяко време да променя и/ или допълва настоящата Политика, без специално уведомяване на потребителите на Сайта. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на Сайта, освен ако в актуализираната версия на Политиката не е предвидено друго. РИСТЕЛ -16 ЕООД не носи отговорност, ако даден потребител на Сайта не се е запознал с последния актуален вариант на настоящата Политиката.

Настоящата политика за сигурност  влиза в сила за всички Потребители на електронен магазин с домейн адрес: http://www.kikikraft.eu на 01 Януари 2018 г.

Ако имате въпроси относно личните си данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

Последвайте ни във Facebook